“Esperem que sigui avui el primer dia d’un futur molt important”

Representants de les dues federacions socialistes que conformen el Vallès Occidental s’han reunit aquesta tarda, en un acte a la Masia Freixa del municipi de Terrassa, per a signar, de manera simbòlica, el document d’unificació d’ambdues federacions, davant la presència dels alcaldes i les alcaldesses socialistes de la comarca, així com del secretari d’organització del PSC, José Luis Jimeno.

Aquesta unificació s’haurà de presentar en forma d’esmena en el pròxim Congrés del PSC, que tindrà lloc durant el mes de març d’enguany, i reafirmar posteriorment en cadascuna de les federacions comarcals.

El primer secretari del PSC Vallès Occidental Sud, Paco Aranda ha indicat que “és el moment de posar fi a una anomalia històrica amb l’objectiu de donar servei als ciutadans i les ciutadanes de la comarca”, aprofitant “aquesta força i empenta d’estar més forts a nivell institucional”.

Així mateix, ha remarcat que aquesta unificació suposarà “millor feina, més coordinada, més gent i més talent” i ha recordat que en l’àmbit logístic no suposarà cap problema la unió de les executives, donat que ja hi ha “experiències prèvies de treball conjunt”, com el Consell Comarcal, que aglutina els 23 municipis de la comarca i treballa pels beneficis conjunts.

La primera secretària del PSC Vallès Occidental Oest, Eva Candela, ha dit que “junts tindrem una força que ara pot quedar més minvada en quant a reivindicacions que són molt importants per tota la comarca”. “Venen moments molt importants per al país i el PSC s’ha d’adaptar a aquest nou temps i a aquestes noves necessitats”. “Volem sortir del 15è Congrés sent una única federació, un únic cos i estrenyent fort per a les pròximes eleccions al Parlament”, ha conclòs.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 23 February 2024 - 16:47:41 in Varios by Director