El Cine-Club d'Amics de les Arts projecta "A hard day's night"

El proper dijous 04 d'abril el Cine-Club d'Amics de les Arts i JJ.MM. projectarà la pel.lícula musical de Richard Lester "A hard day's night" ("¡Que noche la de aquel día!"), protagonitzada per The Beatles. La sessió, en VOSE i oberta tant a socis com a no socis de l'entitat, començarà a les 19 h. L'entrada és lliure, amb taquilla inversa.

"A hard day's night", que en el seu moment va obtenir dues candidatures als Oscar (guió original i banda sonora), va ser la primera pel·lícula de The Beatles i explica, en clau de comèdia, un dia en la vida d'uns músics perseguits per les "fans". Els mateixos Beatles van triar el títol, tot i que la cançó homònima no la van compondre fins acabat el rodatge. Moltes de les seqüències es van rodar sense assajos previs, mentres que d'altres es van haver de repetir moltíssimes vegades a causa de les "improvisacions" de John Lennon que es veu que s'ho prenia tot en conya.

El dia de l'estrena a Londres hi van assistir membres de la família reial anglesa i el dia de l'estrena a Liverpool els "fans" van interrompre el trànsit.

L'èxit de crítica i públic del film va ser molt gran i The Beatles van repetir amb Richard Lester en la seva segona pel·lícula, "Help!".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 27 March 2024 - 12:10:43 in Varios by Director