Luis Fonsi celebra vint-i-cinc anys de carrera musical a Les Nits de Barcelona

• El cantant porto-riqueny actuarà el pròxim 25 de juliol als jardins del Palau de Pedralbes dins del marc del festival Les Nits de Barcelona.

• L'artista s'uneix a Pretenders, Juanes, Patti Smith Quartet, Rumours of Fleetwood Mac, Luz Casal, Sopa de Cabra, Vanesa Martín, Joan Dausà, Taburete, El Kanka, Mika, Diana Krall, Simple Minds, Mag Lari, Rufus Wainwright, Mikel Izal i Passenger en el cartell de l'edició 2024 de Les Nits de Barcelona, que se celebrarà als jardins del Palau de Pedralbes durant el mes de juliol.
Barcelona, 3 de abril de 2024.


Avui, s'ha confirmat la participació de Luis Fonsi al festival Les Nits de Barcelona que es desenvoluparà als emblemàtics jardins del Palau de Pedralbes durant el mes de juliol de 2024.

Consolidant-se com a punt de trobada cultural de referència a la ciutat, el festival organitzat per el Grup Clipper’s i presentat per Occident, ha anunciat que l'artista darrere de l'èxit mundial “Despacito” s’uneix a Pretenders, Juanes, Patti Smith Quartet, Rumours of Fleetwood Mac, Luz Casal, Sopa de Cabra, Vanesa Martín, Joan Dausà, Taburete, El Kanka, Mika, Diana Krall, Simple Minds, Mag Lari, Rufus Wainwright, Mikel Izal i Passenger en la programació del festival per a aquest estiu.

D'aquesta manera, Luis Fonsi, un dels intèrprets més reconeguts del panorama internacional, presentarà el pròxim 25 de juliol a Les Nits de Barcelona, el pròxim àlbum d'estudi El Viaje com a part de la seva gira 25 años tour. Amb la qual a més de celebrar el vint-i-cinquè aniversari de la seva carrera musical, l'artista presentarà un nou treball amb el qual recorre el món a través de cançons amb noms de ciutats que han estat importants per a ell i que, a més, inclou col·laboracions amb destacats artistes com Omar Montes, Laura Pausini o Carlos Vives, entre altres.

Addicionalment, Les Nits de Barcelona ha anunciat que la programació artística del festival d'aquest dia també comptarà amb l’artista emergent Carla Frigo.

A més, per segon any consecutiu, les persones assistents al festival Les Nits de Barcelona podran gaudir d'un espai Village al cor dels jardins del Palau de Pedralbes on conviuran cultura i gastronomia. El Village tornarà a disposar d'una oferta gastronòmica que reunirà noms propis de la restauració de Barcelona amb animacions variades que dinamitzaran l'espai amb espectacles de tipus visual.

D'aquesta manera, un any més, les experiències vinculades al festival Les Nits de Barcelona, fomentaran el talent i potencial humà, creant un espai d'oci i entreteniment que fomenti la cultura sota el marc dels emblemàtics jardins del Palau de Pedralbes.

Les entrades per al concert de Luis Fonsi a Les Nits de Barcelona el pròxim 25 de juliol, ja estan disponibles a la pàgina web oficial del festival (www.nitsdebarcelonapedralbes.com).
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 03 April 2024 - 11:55:58 in Varios by Director