Inauguració Sala Muncunill // 12.04 a les 18h"Els sons de la nostra indústria,Mutacions 3D Music Lab"

Els Sons de la nostra Indústria és una instal·lació d’àudio immersiu on es representaran diferents peces musicals produïdes per artistes locals i on es treballarà amb la llibreria de sons que representen el patrimoni sonor i acústic de la xarxa de 26 museus que expliquen la industrialització a Catalunya.

El disseny sonor està basat en eines com 'Autospat', programari basat en IA (intel·ligència artificial) que utilitza diversos algorismes que poden generar paisatges sonors absolutament realistes i immersius amb total autonomia. També es dona presència al format live amb eines com Max4live o '3DFX Station' hardware que facilita l'actuació multicanal i la integració d'efectes de so 3D per a música en directe.

Els Sons de la nostra Indústria es presenta com un projecte col·laboratiu entre entitats de Terrassa, que treballen en el sector cultural i tecnològic des del 2004, col·laborant activament amb centres educatius i universitats locals, així com amb l’ampli teixit d’artistes i els centres de representació de la ciutat, empreses tecnològiques punteres en el sector immersiu amb base a Catalunya i el Sistema Territorial dels Museus Nacionals de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 09 April 2024 - 13:36:25 in Varios by Director