Concert 28e aniversari de l'Ateneu Terrassenc

Dins dels actes de la Setmana de l’Ateneu,en el seu 28e aniversari, el 18 de maig a les 18ha l'Auditori de Terrassa la prestigiosa pianista Ingrid Cusido interpretarà el concert nº 2 per piano i orquestra de Beethoven amb l'orquestra de Cambra de Vallvidrera sota la dirección de Sergi Bogué.

També Maria Teresa Vert, soprano ,Meritxell Cusidó, flauta, Carlos Meza, trombó s'interpretarán, a J. S. Bach Suite Orquestal No.2 en Si Menor, BWV 1067., IV mov. Bourrée I- Bourrée II, V mov. Polonaise- Double, VI mov. Menuet, VII mov. Badinerie, a Mozart, Exsultate, jubilate, Tu virginum corona, Alleluja, alleluja i a Johann Georg Albrechtsberger amb El concierto para Trombón alto.

Ingrid Cusido és convidada regularment en sèries de recitals a Europa i altres països. Ella compta amb un gran repertori que inclou obres de notables compositors espanyols com Albeniz, Granados i De Falla. Ha estat guardonada a Concursos de piano Internacionals: Viena, Bonn, Berlin, New York i Lugano, en dos guanyant el Primer Premi. Ha rebut els consells de pianistes com Nikolai Demidenko, Tatiana Sarkissova i Joaquin Achucarro. Ha donat recitals i tocat amb orquestra en molts països incloent: Mèxic, Guatemala, Brasil, Paraguai, Uruguai, Colòmbia, Estats Units, Hong Kong i Rússia. Ha actuat en teatres de reconegut prestigi amb recitals de piano només al Musikverein de Viena (Àustria), El Congress Park de Hanau (Alemanya), Auditori de Barcelona (Espanya), Palau de Congressos d'Àvila (Espanya), Teatre Principal de Guanajuato (Mèxic), Casal del Metge de Barcelona, Ateneu de Barcelona i la Filarmonia HAll a Rússia entre d'altres.

Recentment ha interpretat recitals de piano només al Festival Cervantí de Mexico, Festival Ceiba, Festival del Pitic, Festival Acadèmia de la Universitat de Guanajuato de Mexico, Festival d'Oaxaca de Mexico, Festival tot Mozart de Paraguai i Festival en Honor del Papa Juan PAblo II a Uruguai.

Ingrid també ha donat recitals memorables per a organitzacions benèfiques com la Fundació per a la protecció de la mare i K.mon. Recentment ha participat en projectes de la interpretació de la Suite Iberia d'Isaac Albeniz, 12 danses espanyoles, Goyescas d'Enrique Granados i la Fantasia de Manuel de Falla. Projectes futurs inclou gira a Mexico al Maig, Concert a Carnegie Hall Nova York i gira a Argentina.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 16 May 2024 - 14:37:41 in Varios by Director