Anastacia torna a Barcelona amb #NTK25 Tour

Nova confirmació del 26è Banco Mediolanum Festival Mil·lenni
ANASTACIA
12 i 13 DE MARÇ
Sala Para·lel 62


Anastacia torna a Barcelona amb #NTK25 TOUR!

La icona del pop Anastacia ha anunciat la seva gira #NTK25 i actuarà a Barcelona, ​​en el marc del Banco Mediolanum Festival Mil·lenni, els propers 12 i 13 de març de 2025 a la sala Paral·lel62.

La gira commemora el 25è aniversari del seu àlbum debut "Not That Kind", que la va catapultar a l'estrellat internacional l'any 2000 amb èxits com "I'm Outta Love" i "Not That Kind". Anastacia va continuar recopilant èxits amb set àlbums d'estudi i col·laboracions amb artistes de renom mundial com Luciano Pavarotti, Elton John, Michael Jackson i Eros Ramazzotti.

Parlant de la gira, Anastacia diu: "Estic més que emocionada d'estar de gira de nou per Europa i tinc la sort de poder actuar en tants llocs meravellosos per als meus fans més especials. No vaig poder fer una gira amb el meu primer àlbum, cosa que fa que aquesta sigui més especial. No puc creure que hagin passat 25 anys des de 'Not That Kind' Serà una gran festa d'aniversari. Estic desitjant veure-us a toas allà".

L'anunci de la gira arriba just després de l'èxit de l'àlbum de versions d'Anastacia 2023 "Our Songs" (Edel). L'àlbum ret homenatge a la música que va enamorar Anastacia durant la seva estada a Alemanya i presenta 12 interpretacions en anglès de grans èxits alemanys del 1980 al 2020. L'àlbum va ser un èxit massiu a tot Europa: va aconseguir el núm. 2 a la llista d'àlbums alemanys, el núm. 5 a Àustria i el to 10 a Suïssa. El 21 de juny, la icona del pop va llançar una edició especial, la "Gold Deluxe Edition" d'OurSongs, amb noves versions basades en cançons dels joves hitmakers alemanys Nico Santos, Michael Schulte i Zoe Wees.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 01 July 2024 - 11:59:53 in Varios by Director