Tall de circulació en un tram de la Rambla d'Ègara, en sentit nord, per la reparació d'una avaria elèctrica

Els treballs afectaran la zona entre el Portal de Sant Roc i el carrer d'Iscle Soler i es faran el 12 d'agost i la matinada del dia 15

La reparació d'una avaria elèctrica produïda el dia 5 d'agost en un cable subterrani de mitja tensió, que uneix els centres de transformació de la zona Centre amb el barri de Ca n'Aurell, obligarà a tallar a la circulació la Rambla d'Ègara en sentit nord el diumenge, 12 d'agost, i la nit del 14 d'agost. S'obrirà una rasa a la Rambla en sentit nord, al costat del Portal de Sant Roc, perquè els tècnics d'Endesa subsanin l'avaria, per la qual cosa es tallarà a la circulació el tram comprès entre els carrers del Portal de Sant Roc i d'Iscle Soler.

El diumenge, 12 d'agost, es treballarà per reparar l'avaria de 8h a 20h, i hi haurà afectació als itineraris i parades habituals dels autobusos. El dimarts, 14 d'agost, es farà la pavimentació de la zona afectada de 22.35 h a 3.00 h i no hi haurà afectació en el transport públic urbà. Sí, en canvi, pel veïnat dels carrers de Cisterna i d'Iscle Soler que tinguin pàrquing i que hi hagin d'accedir a partir de les 22.35 h.

Aquesta actuació es farà en diumenge i durant la nit abans d'un dia festiu, per tal de minimitzar les molèsties en la mobilitat. Pel que fa al transport del servei d'autobusos urbans, el dia 12 d'agost es modificarà la ruta i les parades de les línies d'autobús (L1, L2, L3, L4, L5, L6, L8, L9, L12) que circulen en direcció nord. Aquestes es desviaran pel carrer d'Arquimedes, on s'instal·laran parades provisionals, i es col·locarà informació a les parades anul·lades de la Rambla d'Ègara. Les línies que circulen en sentit sud no estan afectades, ja fa dies que circulen amb normalitat, un cop finalitzada la primera fase de les obres de reasfaltat. Tampoc hi haurà afectació a la parada de taxis que hi ha en aquest punt de la Rambla. La circulació de vehicles quedarà restringida als veïns autoritzats pel carrer d'Iscle Soler, que podran accedir als seus aparcaments en doble sentit pel carrer de Cisterna.

Estat actual dels treballs d'asfaltat a la Rambla


Les obres de pavimentació del tram inicial de la Rambla d'Ègara, iniciades el 30 de juliol, s'executen en dues fases, segons el calendari previst: del 30 de juliol al 3 d'agost (en sentit descendent) i del 6 d'agost al 23 d'agost (en sentit ascendent). A hores d'ara, ja ha finalitzat la primera fase i el tram afectat ja està obert al trànsit rodat. En aquests moments s'està executant la segona fase. Ja s'ha completat la col·locació del paviment de formigó i s'espera que agafi la resistència necessària abans de l'asfalt definitiu. La previsió és que les obres finalitzin el 23 d'agost.

El projecte, redactat pels serveis tècnics municipals, és un dels inclusos dins el programa Terrassa Barris en Marxa de 2017. Els treballs van a càrrec de l'empresa Asfaltos Augusta i el cost d'adjudicació és de 145.079 euros (IVA inclòs).

Per a més informació consulteu https://www.terrassa.cat/ca/transit
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 09 August 2018 - 16:37:21 in Varios by Director