Primera edició del Record Store Day a Terrassa

Arriba una nova cita pels melòmans, un nou festivalde música, el proper 13 d’abril.

Terrassa obre les portes a una nova jornada musical ambconcerts diürns.L’objectiu,celebrar el Record Store Day 2019, el dia dedicat a les botigues de discs independents d'arreu del món. Des de l'Associació Egara Rocks, juntament amb la botiga de discs de Terrassa Hdscollectors, i en col·laboració amb Record Store Day Spain, es volfer d'aquest dia una festa, amb l'actuació gratuïta de bandes al Parc dels Catalans (Terrassa). Per suposat, hi haurà parada de discs on es podrà adquirir les novetats mundials exclusives i de tirada limitada que es llancen aquestdia.

L’origen d’aquesta celebració, provinent dels EEUU, rau en la reivindicació del paper de les botigues de discs com a agent cultural. Totes les botigues s’uneixen amb els artistes per celebrar l’art de la música, llançantdiscs/edicions exclusives per a aquell dia, resultant en una petita festa per ales (poques) botigues de discs que queden arreu.

Metallica va començar oficialment elRecord Store Daya la botiga de discsRasputínde San Francisco el 19 d’abril de 2008 i des d’aleshores elRecord Store Dayes celebra habitualment el tercer dissabte de cada mes d’abril a nivell mundial. A Espanya es celebra des del 2011.

De 10:00 a 20:30 --Parc dels Catalans(Terrassa)

Grups:
12:00 -The Sappy's(grunge, Terrassa)
12:50 -The Wax(post Hardcore, Navarcles)
13:50 -Mal-Humorats(punk rock, Terrassa)
16:45 -Las Pésimas(garage rock, Terrassa)
17:35 -HEY! Canallas(old school punk covers, Terrassa)
18:30 -Alberto Inquieto(hip-hop, Terrassa)
19:30 -Judy G. Martin's Trio(country-rockabilly, Sabadell)

Hi haurà barra amb begudes, cervesa artesana, parada de discs, i menjar que preparà l’establiment col·laborador Trattoria Roma. A més, a les 00:00 es faràun concert sorpresa al popular establiment Els Amics de les Arts, on es clourà la jornadaamb sessió musical amb DJ’s fins les 03:00
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 08 April 2019 - 23:32:47 in Varios by Director