Tot per Terrassa fa pública la llista electoral

-El projecte encapçalat per Jordi Ballart presenta una llista de ciutat carregada de persones importants i destacables de Terrassa.
-Els números 2, 3 i 4 estan ocupats per tres dones: l'actriu Rosa Boladeras; l'advocada i exregidora Lluïsa Melgares i la directora de l'escola Montserrat, Núria Marín.

Tot per Terrassa ha fet pública avui la llista electoral que es presentarà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. La configuració de la llista, que ha quedat en mans del candidat per "crear un equip de la seva confiança i que tingui la capacitat de governar la ciutat des del minut 1", han declarat fonts de la formació.

A banda de la presència de Jordi Ballart com a alcaldable, cal destacar la segona posició de la llista que recau en l'actriu Rosa Boladeras, que ha estat estretament vinculada al projecte des del primer moment.

La número 3 també és una dona, l'advocada i exregidora Lluïsa Melgares, que va estar al costat de Jordi Ballart en la seva etapa com a alcalde. Ha abanderat les lluites contra els desnonaments a la ciutat i en favor dels habitatges socials.

El quart lloc de la llista electoral també l'ocupa una persona molt destacada i reconeguda dins la ciutat, sobretot en l'àmbit educatiu. Es tracta de la directora de l'escola Montserrat, Núria Marín, que l'any passat va ser reconegut com el millor centre educatiu de Catalunya.

El número 5 és per una persona que també té experiència de govern i estretament vinculada al món associatiu jove de la ciutat com és Noel Duque, que va ocupar la regidoria de Serveis Socials, Joventut i Lleure i que actualment és el director del Grup d'Esplai La Fàbrica.

El sisè lloc l'ocupa el president del CP San Cristóbal i UD Ca n'Anglada, Miguel Ángel Moreno. També és vicepresident de l'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca i empresari.

El setè lloc de la llista electoral de Tot per Terrassa està en mans de Niki Ramírez. Economista, tècnica d'intermediació i relacions amb empreses i futbolista de l'equip femení del Terrassa.

La vuitena posició és pel policia municipal Xavi Fernández, que també està molt vinculat a diferents entitats esportives de la ciutat.

El lloc nou l'ocupa l'artista Raúl Ibáñez "El Biri", molt relacionat amb cases regionals de Terrassa.

Finalment, el lloc número 10 és per Mónica Polo. Fundadora d'Unidos x Ellos, una plataforma que uneix totes les entitats de malalties minoritàries de la ciutat. A més, té una estreta vinculació amb "Todos contra la Histiocitosis" i és tècnica en infermeria de professió.

"Una llista guanyadora que posa contra les cordes l'hegemonia política".

Jordi Ballart ha valorat la llista com "una candidatura femenina, plural i que mostra la diversitat que té Terrassa". L'exalcalde ha destacat que "és un honor tenir a persones rellevants a la ciutat com Marta Pessarrodona, Bartolomé Serrano i Alberto Demomento". "El millor de tot és que tenim representants de tots els territoris de la ciutat, d'associacions de veïns i això demostra que és una llista de ciutat", ha dit Ballart durant la presentació.

El cap de llista ha anat més enllà i ha destacat que "és una llista guanyadora, pensada per millorar Terrassa i sectors estratègics de la ciutat, un punt fort que hem pogut potenciar perquè no hem hagut de complir quotes de partits".

"Aquesta candidatura posa contra les cordes l'hegemonia política perquè, entre altres, vol ser un laboratori d'innovació democràtica". "Farem política de proximitat, de carrer i mirant a la gent als ulls, que és com s'han de prendre les decisiones polítiques valentes"
, ha conclós Jordi Ballart.

Per la seva banda, Lluïsa Melgares ha destacat que "és una responsabilitat enorme perquè parlem de donar un servei públic".

La número 4, Núria Marín, ha volgut afegir que "l'educació és el motor que canviarà el món, però no ho podrem fer si seguim amb el mateix tipus d'educació, per tant, hem de mirar com canviem tota l'educació i podreu veure com és possible transformar Terrassa".

Tot per Terrassa ha reservat un lloc d'honor pels exregidors Rosa M. Ribera, Maruja Rambla, Jordi Flores i Isabel Quintana que ocupen algunes de les places dels suplents. Ribera ha volgut donar les gràcies "per l'oportunitat d'haver-nos deixat formar part d'aquest grup". Finalment ha dit que "ha estat un honor haver treballat aquests anys amb el Jordi, una bona persona, implicada i molt exigent perquè demana el que ell dóna"

Una llista de ciutat, amb gent de ciutat i pensada per governar

Número 1
Jordi Ballart / Politòleg i exalcalde

Número 2
Rosa Boladeras / Actriu

Número 3
Lluïsa Melgares / Advocada i exregidora

Número 4
Núria Marín / Directora de l'escola Montserrat

Número 5
Noel Duque / Educador i director del Grup d'Esplai La Fàbrica

Número 6
Miguel Ángel Moreno / President CP San Cristóbal i UD Ca n'Anglada. Vicepresident de l'Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca. Empresari.

Número 7
Niki Ramírez / Economista i tècnica d'intermediació i relacions amb empreses. Futbolista equip femení Terrassa FC.

Número 8
Xavi Fernández / Policia Municipal. Vinculat a entitats esportives de la ciutat.

Número 9
Raúl Ibáñez "El Biri" / Artista. Vinculat a diverses cases regionals de Terrassa.

Número 10
Mónica Polo / Tècnica en infermeria. Vinculada a "Todos contra la Histiocitosis" i fundadora d'Unidos x Ellos, plataforma que agrupa les entitats de malalties minoritaries de la ciutat.

Número 11
Juan García / President Hermandad Andaluza San José de Abrucena a Terrassa.

Número 12
Patry Reche / Educadora. Presidenta del Consell de Joves de Terrassa.

Número 13
Xavi Corominas / Empresari.

Número 14
Susana Villanueva / Presidenta d'Improcan, entitat animalista.

Número 15
Babacar Mbaye / President de l'Associació Catalana de Residents Senegalesos de Terrassa. Tècnic de ciutadania de l'Ajuntament de Sabadell.

Número 16
Ruth Hibernón / Dirigent veïnal. Presidenta de l'AV de Torre Sana.

Número 17
Alberto Salmerón / Jove estudiant de Cicle Formatiu de Grau Mig d'Administració a l'INS Terrassa.

Número 18
Laura Poyatos / Ferroviària. Vinculada a entitats socials i culturals de la ciutat

Número 19
Afifa Gamraoui / Tècnica en farmàcia.

Número 20
Esteban Lao / Joier i comerciant. President del Gremi de Joiers de Terrassa.

Número 21
Dori Solvas / Mestra de l'Escola La Roda.

Número 22
Pepe Ruiz Raga / Jubilat. Activista dels drets de la gent gran. Vinculat al Moviment per unes Pensions Dignes. Membre CCOO. Activista cultural i treballador de l'àmbit de la salut.

Número 23
Marta Martí / Activista cultural. Vinculada a l'entitat El Social i a la Comissió del Xiu-Xiu.

Número 24
Carme Herencia / Mestra d'educació física de l'escola Vedruna. Promotora d'activitats solidàries.

Número 25
Alberto Demomento / Monologuista.

Número 26
Bartolomé Serrano / Altleta retirat. Llegenda de l'atletisme terrassenc.

Número 27
Marta Pessarrodona / Escriptora i poeta. Premi d'Honor de les Lletres Catalanes 2019, Premi Nacional de Cultura i Creu de Sant Jordi.

Suplent 1
Mike Valero / Inspector de vehicles agrícoles. Vinculat a entitats socials i culturals de la ciutat.

Suplent 2
Àngels Font / Vinculada a entitats de dones i de salut de la ciutat (Fibromialgia i Fatiga Crónica).

Suplent 3
Basilio Garrido / Expresident de la Casa de Andalucía de Terrassa.

Suplent 4
Sónia Lagar / Jubilada. Associació de Gent Gran amb Empenta de Les Arenes.

Suplent 5
Toni García / Restaurador. Vinculat al moviment veïnal de la ciutat.

Suplent 6
Isabel Quintana / Jubilada. Especialitzada en comerç internacional. Membre AV St Pere Nord i exregidora.

Suplent 7
Xavier Cardona / Vinculat a diverses entitats de la ciutat. Membre LGTBI. President Voluntaris Terrassa.

Suplent 8
Rosa M. Ribera / Directora coral. Professora Conservatori i exregidora.

Suplent 9
Jordi Flores / Artista polifacètic i exregidor.

Suplent 10
Maruja Rambla / Psicòloga, fundadora Associació Alba i exregidora.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 12 April 2019 - 21:00:59 in Varios by Director