Amaral al Sant Jordi Club

Dissabte, 30 de novembre

Entradas a la venda demà dijous a les 11:00 a theproject i entrades.elperiodico


El 6 de setembre és la data prevista per al llançament de Salto al color, vuitè disc d'estudi, que Eva Amaral i Juan Aguirre han definit com "una capbussada a un oceà de colors sonors on conviuen fusta i metall, cor i escorça, cos, ànima i alegria de viure".

Després de dos anys des del final de la seva exitosa anterior gira, en els quals Eva Amaral i Juan Aguirre han estat centrats en la composició i gravació del seu nou disc, al 2019 Amaral torna amb nou disc i nova gira.

Les noves cançons d'Amaral sonaran al costat de cançons de tots els discos anteriors que formen part de la història de la música en espanyol, en un concert que gràcies a la sòlida i imparable trajectòria d'Amaral i al seu irreprotxable directe, promet potència, complicitat, ball i emoció.

Acompanyats de la seva banda i embolicats en una nova escenografia, el carisma i la personalíssima veu d'Eva, i el disseny sonor i les guitarres de Juan tornaran a inundar d'energia els escenaris espanyols,

Mares igual que tú és el primer avançament del nou disc, acompanyat d'un videoclip creat i dirigit per la cineasta saragossana Paula Ortiz.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 22 May 2019 - 10:30:05 in Varios by Director