Ciutadans (Cs) Terrassa critica la falta de mesures transformadores en el pla de mandat de Tot per Terrassa i ERC

·El portaveu, Javier González destaca que el document recull accions que la ciutat ja està desenvolupant però no inclou propostes per a la promoció econòmica i de motor de l'àmbit educatiu i cultural


El portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Terrassa, Javier González, ha qualificat de "negatiu" el pla de mandat presentat per l'equip de govern (Tot per Terrassa i ERC). En la seva opinió, el document "no aporta cap valor a la ciutat, ni elements transformadors de l'Ajuntament per a construir una Terrassa que sigui un motor per a l'activitat econòmica i generi valor en àmbits com l'educació o la cultura". El regidor ha assenyalat que "més enllà de la pretensió transformadora, mancarien mesures per a la promoció econòmica de la ciutat, per a fomentar la relació público-privada o per a reforçar urbanísticament aquesta ciutat a mitjà i llarg termini".


Javier González ha definit el pla de propostes de "bones paraules i d'accions ja conegudes que el municipi porta desenvolupant els últims quatre anys". No obstant això, el portaveu ha avançat que Cs "podria donar suport als plantejaments que siguin beneficiosos per a la ciutat i encaixin en el nostre programa electoral", però ha advertit que "també hi ha contradiccions entre els socis de govern en alguns temes que no comparteixen en els seus programes". En aquest sentit, González ha afegit que "Tot per Terrassa podria tirar endavant en el ple proposicions d'àmbit local amb el suport de Cs i d'altres partits de l'oposició".


El Grup Municipal de Ciutadans (Cs) i la junta directiva de l'Agrupació de Cs en el municipi, al costat dels regidors de poblacions de la demarcació com Matadepera o Vacarisses, han realitzat una reunió de treball i formació per a analitzar aquest pla de mandat i perfilar les línies estratègiques d'acció política de la formació taronja en els pròxims quatre anys. González ha insistit que Cs representa "un missatge alternatiu que ens diferencia de l'alcalde i dels partits nacionalistes, però també del PSC". El líder local de Cs ha recordat que "som un partit que defensa la constitució, que ha fet front al nacionalisme des dels seus inicis i que defensa un model educatiu trilingüe per a Catalunya i per a Terrassa".


Finalment, la reunió va incloure un apartat de formació en xarxes socials i marca personal per a millorar el treball de comunicació de les línies polítiques i estratègiques de l'Agrupació de Cs Terrassa. L'objectiu és "reforçar l'equip local i millorar la comunicació per a fer arribar el nostre discurs i la nostra acció política a la població", ha explicat González. Per això, la formació taronja prepara accions en els barris, conferències i xerrades i fins i tot es planteja editar periòdicament una revista per a fer una bustiada per la ciutat.


Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 22 October 2019 - 14:48:07 in Varios by Director