Donem el tret de sortida a la campanya d’En Comú Podem a Terrassa

La nit del 31 d’octubre s’inicia la campanya d’En Comú Podem cap al 10N, una campanya sota el lema “Si vols solucions, vota solucions”. Una campanya per tornar a parlar d’allò que preocupa a la ciutadania.

La candidata de Terrassa número 13 per Barcelona, Mercè Gómez Llobregat ha volgut enfasitzar que “el 10N ens necessitem tota la gent per transformar l’actual situació de desbloqueig en l’inici del camí cap a les solucions. El 10N hem de tornar a donar un missatge nítid a Sánchez: Volem una majoria de progrés, ni amb Rivera, ni amb Casado”.

La campanya d’En Comú Podem se centrarà en tres eixos: la regulació dels preus del lloguer per garantir un sostre i una vida digna; combatre l’emergència climàtica i el diàleg com a única forma de fer front al conflicte català. Amb el feminisme com a eix transversal.

Un equip que está encapçalat per Jaume Asens i Aina Vidal i tanca l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Pel que fa al Senat la cap de llista per Barcelona és Rosa Lluch, historiadora y profesora en la Universitat de Barcelona
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 31 October 2019 - 12:11:15 in Varios by Director