Primeres confirmacions Cruïlla 2020


-Residente, Kase.O i Lagrimas de Sangre primers confirmats per Cruïlla 2020
-Les tres actuacions tindran lloc el dijous 2 de juliol.


Cruïlla, que actualment es troba en plena celebració de la seva edició de tardor, amb concerts de Manel, Catarres, León Benavente, Iseo & Dodsound, SFDK o Planet Hemp entre d'altres, anuncia avui els primers noms per l'edició d'estiu, que tindrà lloc al mes de juliol de l'any vinent.

Residente, Kase.O i Lágrimas de Sangre seran els protagonistes del dijous 2 de juliol, que es convertirà en una autèntica festa de les rimes.

L'ex Calle 13 René Pérez, més conegut com Residente, segueix sent un dels artistes més demandats pel públic del festival gràcies a un directe poderosíssim, que ha exhibit en altres edicions del Cruïlla,
Parlar de Kase.O, es fer-ho d'un dels millors MC en castellà, llegenda viva de les rimes a Espanya i amb una carrera en solitari que l'ha convertit en una aposta segura per qualsevol que vulgui gaudir del millor rap, més quan ha anunciat que a Cruïlla 2020 es podrà gaudir del seu nou disc.

Per fi ha arribat el dia d'anunciar que Lágrimas de Sangre actuarà a Cruïlla. Els de Masnou i Barcelona han creat, gràcies a un estil únic que veu del hip-hop i el reggae però també el rock i unes lletres amb un fort component combatiu i social, una munió de fans que no para de créixer. A Cruïlla 2020 estaran presentant el seu nou disc previst pel proper mes de febrer.

Les entrades per Cruïlla 2020 ja estan disponibles a www.cruillbarcelona.com
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 30 October 2019 - 14:31:37 in Varios by Director