Denunciades 47 persones per incompliment del Decret d’estat d’alarma

Divendres, un ciclista va ser traslladat a l’Hospital de Sant Pau després de patir una caiguda

La Policia Municipal ha denunciat a un total de 47 persones per no complir el Decret d’estat d’alarma en diferents actuacions i per diferents motius al llarg del cap de setmana. En aquests casos, les persones denunciades no van poder justificar el motiu per trobar-se al carrer i no complir la instrucció vigent. Fins a 25 persones van ser denunciades el passat divendres, nou persones dissabte i 13 més ahir diumenge.

Caiguda d’una ciclista

Divendres, a les 9.20 h, el Servei 112 va informar que un ciclista havia patit una caiguda a la zona de La Pineda. Es va activar el SEM i a Bombers. Els tècnics de l’ambulància va realitzar les primeres atencions mèdiques al ciclista ferit, que finalment va ser traslladat a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona.

Denunciat per no tenir un permís de conduir vàlid

La matinada de dissabte, a les 2.37 h, agents de la Policia Municipal van observar com un ciclomotor circulava a gran velocitat pel carrer de Miquel Àngel. Quan va ser atura aturar, van comprovar que el conductor no tenia un permís de conduir vàlid, motiu pel qual va ser denunciat.

Conductor denunciat per manca de l’assegurança obligatòria del vehicle

Dissabte, a les 16.35 h, una patrulla de la Policia va aturar un vehicle que havia realitzat una infracció de trànsit al carrer del Periodista Grané, amb el carrer del Renaixement. Els agents van comprovar que el conductor tenia una suspensió temporal del permís per pèrdua de punts i no havia realitzat el curs de reeducació viària. A més, el vehicle no disposava de l’assegurança obligatòria, motius pels quals va quedar denunciat. Es va donar avís a Egarvia per a la retirada del vehicle.

Caiguda d’un motorista

A les 22.26 h de dissabte, el servei del 112 va informar la Policia Municipal de la caiguda fortuïta d’un motorista a la confluència del passeig del Vint-i-dos de Juliol i el carrer de la Pineda. El motorista va ser atès pels sanitaris d’una ambulància i posteriorment traslladat a l’Hospital Asepeyo de Sant Cugat.

Denunciat per no tenir el carnet

Ahir diumenge, a les 21.51 h, una dotació de la Policia Municipal va reconèixer a un home que no disposa de permís de conduir, que circulava pel carrer de Vic, a l’alçada de l’avinguda de Santa Eulàlia. La dotació no el va poder seguir, ja que circulava a gran velocitat, però es van realitzar diligències per aquest fet.

Conductora denunciada per no voler fer la prova d’alcoholèmia


Divendres, a les 5.12 h, un particular va avisar a la Policia Municipal que hi havia un vehicle aturat a l'alçada d’un centre comercial de l’avinguda del Vallès, amb el carrer de Navarra, i que la conductora, que semblava èbria, estava posant oli amb el motor en marxa. Quan els agents van arribar al lloc, la conductora no va poder realitzar les proves d’alcoholèmia a causa del seu estat, i va ser traslladada a les dependències policials. Un cop allà, la conductora es va negar a fer les proves, motiu pel qual va quedar investigada per un delicte contra la seguretat del trànsit. Es va donar avís a Egarvia per a la retirada del vehicle, ja que es trobava al mig de la calçada.

Denunciats quatre conductors per alcoholèmies positives

Divendres, a les 3.47 h, una dotació policial va observar com un vehicle no respectava cap fase semafòrica. Els agents el van aturar a l’avinguda Barcelona, amb el carrer de Sant Honorat, i van observar que la conductora presentava símptomes de trobar-se sota la influència de l’alcohol. Se li va realitzar la prova d’alcoholèmia, en la qual va donar un resultat positiu de 0,82mg/l, i va ser trasllada a les dependències policials per a realitzar les proves de precisió, amb resultats de 0,78 mg/l i 0,74 mg/l. Es va donar avis a Egarvia per a la immobilització del vehicle.
Els agents van confeccionar denúncia per no respectar la llum vermella i per no respectar el Decret d’estat d’alarma. A més, es van realitzar diligencies per conduir èbria.

Dissabte, a les 3.47 h, una dotació de la Policia Municipal va observar un vehicle circulant per l’avinguda de Jaume I amb dos ocupants a l’interior. Quan van aturar el vehicle, els agents van observar que el conductor presentava símptomes d’estar sota la influència de l’alcohol, motiu pel qual se li va realitzar la prova d’alcoholèmia,amb un resultat positiu de 0,53 mg/l d’aire expirat. Seguidament, va ser traslladat a les dependències policials per realitzar les proves de precisió, amb resultats de 0,60mg/l i 0,57 mg/l. El conductor va quedar denunciat per aquest motiu i tots dos ocupants també van ser denunciats per no respectar el Decret d’estat d’alarma. Es va donar avis a Egarvia per immobilitzar el vehicle.

Ahir diumenge, a les 5.24 h, una patrulla de la Policia Municipal, que es trobava al carrer de Santa Cecília, va observar com una dona entrava en un vehicle i realitzava una conducció erràtica. La patrulla va activar el sistema lluminós del vehicle policial per aturar-lo, però la conductora va fer cas omís a les indicacions. Finalment, els agents van aturar el vehicle al carrer de Sant Damià, amb el carrer del Doctor Aymerich i Gilabertó, i van realitzar la prova d'alcoholèmia a la conductora,amb un resultat positiu de 0,79 mg/l. La conductora va ser traslladada a les dependències policials per fer les proves de precisió, però es va negar a col·laborar i va quedar com a investigada per un delicte contra la seguretat del trànsit, a més de quedar denunciada per incompliment del Decret d'estat d'alarma.

Aquesta matinada a les 0.29 h, una patrulla de la Policia Municipal ha vist com un vehicle, amb dues persones a l’interior, circulava fent esses per la carretera de Matadepera. Els agents han aturat el vehicle i li han realitzat la prova d'alcoholèmia al conductor, que ha donat un resultat positiu de 0,78 mg/l d'aire expirat. Per aquest motiu, ha estat traslladat a les dependències policials, per realitzar les proves de precisió, amb resultats de 0,93 mg/l i 0,89 mg/l. El vehicle ha quedat immobilitzat. Els agents també han confeccionat denúncia per incompliment del Decret d’estat d’alarma als dos ocupants per no poder justificar el desplaçament.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Monday 18 May 2020 - 17:34:38 in Varios by Director