Denunciades 13 persones per incompliment del Decret d’estat d’alarma

Una persona va ser denunciada ahir per llençar mobles a la via pública sense autorització

La Policia Municipal ha denunciat a un total de 13 persones per no complir el Decret d’estat d’alarma en diferents actuacions i per diferents motius al llarg del dia d’ahir i d’aquesta matinada. En aquests casos, les persones denunciades no van poder justificar el motiu per trobar-se al carrer i no complir la instrucció vigent.

Dos accidents de trànsit

A les 7.40 h d’ahir dimecres, el servei 112 va informar la Policia Municipal que un accident a la N-150 havia provocat un tall del trànsit i una dona havia quedatatrapada al vehicle. La dona va ser alliberada i va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

També ahir dimecres, a les 15.04 h, una trucada dels Mossos d’Esquadra va informar d’un accident a la carretera de Matadepera, amb l’avinguda de la Lacetània,amb una motocicleta i un turisme implicats. Una dotació de la Policia Municipal va acudir al lloc i va demanar la presència del SEM per atendre al conductor de la motocicleta, que va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Denunciat un conductor ebri

A les 17.44 h d’ahir, una dotació policial va veure com els conductors de dos vehicles s’estaven increpant al carrer de Menéndez y Pelayo perquè un dels vehicles circulava massa a prop de l’altre. Quan els agents es van apropar a un dels vehicles per parlar amb el conductor, van percebre olor a alcohol, motiu pel que es va sotmetre a aquest a la prova d’alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,61 mg/l.

Posteriorment, va ser traslladat a les dependències policials per realitzar les proves de precisió, amb uns resultats de 0,58 mg/l i 0,59 mg/l. Per aquest motiu va quedar denunciat. L’acompanyant es va fer càrrec del vehicle.

Denunciada per llençar mobles a la via pública

A les 15.24 h de dimecres, una dotació de la Policia Municipal va observar com una dona estava llençant mobles a la via pública sense cap autorització. Els fets van tenir lloc al carrer de Sant Cosme, a l’alçada del carrer de la Mare de Déu de la Llum. La dona va quedar denunciada per aquest motiu.

Denunciat per conduir sense el permís

A les 23.58 h d’ahir, una dotació de la Policia Municipal va procedir a la identificació
del motorista que conduïa de manera erràtica per la rambla de Francesc Macià, amb la plaça del Primer de Maig. Els agents van comprovar que el conductor no havia obtingut mai el permís i va ser denunciat per aquest motiu.

Denunciat per no respectar la llum vermella de diferents semàfors i per possessió de substàncies estupefaents

Aquesta matinada, a les 4.40 h, una dotació de la Policia Municipal ha aturat un vehicle a l’avinguda de Béjar, amb el carrer dels Jocs Olímpics, perquè no havia respectat la llum vermella de diferents semàfors. En l’escorcoll del vehicle els agents han localitzat diverses substàncies estupefaents, motiu pel qual també s’ha
denunciat al conductor.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 21 May 2020 - 21:04:40 in Varios by Director