Dos accidents de circulació amb motoristes implicats i dues persones ferides

El despreniment d’una façana provoca danys en un vehicle estacionatDimarts, a les 10.35 h, el servei del 112 va informar la Policia Municipal que unmotorista havia caigut a la rotonda de l’avinguda de Font i Sagué amb la carretera deCastellar, i que s’havia avisat al 061. Una unitat policial va acudir al lloc, on unaambulància va atendre a la motorista, que va resultar ferida a causa de la caiguda, ila va traslladar a l’Hospital de Terrassa. Sembla que la motorista va perdre el control de la motocicleta quan va entrar a la rotonda i va caure al terra.

El mateix dia, a les 20.03 h, el 112 va informar d’una col·lisió entre un turisme i una motocicleta a la carretera de Montcada, amb el carrer del Duero. Una unitat policialva acudir al lloc i els agents van atendre a l’acompanyant del motorista, que varesultar ferida. Un cop va arribar l’ambulància, els sanitaris es van fer càrrec de lapersona ferida i la van traslladar a l’Hospital de Terrassa. Sembla que el motorista vaintentar avançar un vehicle que circulava per l’esquerra i va fregar amb el lateral,perdent l’equilibri i caient al terra.

Despreniment de part de l’arrebossat d’una façana
A les 19.56 h d’ahir dimarts, la central de Policia va rebre una trucada del 112 perinformar de la caiguda de part de l’arrebossat de la façana d’un edifici del carrer delBages, amb el carrer de Colom, causant danys a un vehicle que estava estacionat ala via pública. Va acudir al lloc una dotació policial i també es va donar avís al cos deBombers. Una dotació de Bombers es va fer càrrec del sanejament de les restes delbalcó del tercer pis de l’edifici, en risc de caure. Els agents van realitzar les gestionsper localitzar al titular del vehicle danyat i van informar al propietari de l’habitatge deltercer pis de les gestions a fer amb l’assegurança de l’edifici pels danys causat
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 17 June 2020 - 16:41:41 in Varios by Director