L'alcalde demana a Correus la millora del servei a les oficines de la ciutat

S'han recollit diverses queixes al respecte dels horaris d'atenció de les oficines de recollida i enviament de la ciutat

En una carta enviada aquest matí a la Sociedad Estatal Correos y Telégrafos, S.A. SME, encarregada de la gestió del servei de correus, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, sol·licita una revisió o aplicació de noves mesures a les oficines de la ciutat, per tal de millorar el servei prestat a la ciutadania. A la carta, s'exposa que en els darrers dies s'han rebut, a través de diversos canals, queixes i comentaris sobre les grans cues que se succeeixen diàriament a les diferents oficines de recollida i enviament, repartides a la ciutat, així com sobre les limitacions horàries d'aquestes.

L'alcalde expressa a la carta que Terrassa, com a tercera ciutat de Catalunya en població, hauria de poder comptar amb horaris de matí i tarda a les oficines de la ciutat, per poder assumir de manera eficient la demanda de la ciutadania, d'igual forma que ho disposen ciutats de l'entorn proper.

A dia d'avui, la ciutat compta amb una oficina principal, a la plaça Mossèn Jacint Verdaguer, i cinc sucursals distribuïdes pel territori. En totes aquestes oficines, el servei es presta únicament des de les 8.30 h fins a les 14.30 h, el que limita força a la ciutadania poder fer-ne ús. Per altra banda però, també es reconeix la difícil situació sanitària en què es troba la societat, amb limitacions d'accés a espais tancats i la gestió de les mesures de seguretat i higiene, el que de ben segur condiciona força la tasca de tots els i les professionals del servei a la ciutat. En aquest sentit, l'alcalde Jordi Ballart considera a la carta que «la comunicació i relació fluida entre l'administració i les companyies de serveis han de ser la base de l'èxit d'un servei de qualitat i adaptat a la ciutadania del segle XXI, i més en un moment complicat com l'actual».

Així, s'emplaça a la direcció del servei a poder millorar el servei, amb l'objectiu d'oferir resposta a la ciutadania de Terrassa.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 10 July 2020 - 11:58:51 in Varios by Director