L'alcalde demana a Correus la millora del servei a les oficines de la ciutat

S'han recollit diverses queixes al respecte dels horaris d'atenci贸 de les oficines de recollida i enviament de la ciutat

En una carta enviada aquest mat铆 a la Sociedad Estatal Correos y Tel茅grafos, S.A. SME, encarregada de la gesti贸 del servei de correus, l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, sol路licita una revisi贸 o aplicaci贸 de noves mesures a les oficines de la ciutat, per tal de millorar el servei prestat a la ciutadania. A la carta, s'exposa que en els darrers dies s'han rebut, a trav茅s de diversos canals, queixes i comentaris sobre les grans cues que se succeeixen di脿riament a les diferents oficines de recollida i enviament, repartides a la ciutat, aix铆 com sobre les limitacions hor脿ries d'aquestes.

L'alcalde expressa a la carta que Terrassa, com a tercera ciutat de Catalunya en poblaci贸, hauria de poder comptar amb horaris de mat铆 i tarda a les oficines de la ciutat, per poder assumir de manera eficient la demanda de la ciutadania, d'igual forma que ho disposen ciutats de l'entorn proper.

A dia d'avui, la ciutat compta amb una oficina principal, a la pla莽a Moss猫n Jacint Verdaguer, i cinc sucursals distribu茂des pel territori. En totes aquestes oficines, el servei es presta 煤nicament des de les 8.30 h fins a les 14.30 h, el que limita for莽a a la ciutadania poder fer-ne 煤s. Per altra banda per貌, tamb茅 es reconeix la dif铆cil situaci贸 sanit脿ria en qu猫 es troba la societat, amb limitacions d'acc茅s a espais tancats i la gesti贸 de les mesures de seguretat i higiene, el que de ben segur condiciona for莽a la tasca de tots els i les professionals del servei a la ciutat. En aquest sentit, l'alcalde Jordi Ballart considera a la carta que 芦la comunicaci贸 i relaci贸 fluida entre l'administraci贸 i les companyies de serveis han de ser la base de l'猫xit d'un servei de qualitat i adaptat a la ciutadania del segle XXI, i m茅s en un moment complicat com l'actual禄.

Aix铆, s'empla莽a a la direcci贸 del servei a poder millorar el servei, amb l'objectiu d'oferir resposta a la ciutadania de Terrassa.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Friday 10 July 2020 - 11:58:51 in Varios by Director