Manel y Pastora Soler noves incorporacions al Girona Music Festival. Hombres G, cancel.la la seva actuació per l'aplaçament de la seva gira d'estiu

David Bisbal · Miki Nuñez · Antonio José · Pastora Soler · Paco Candela · Manel · Comandante Lara · Carlos Latre · Mag Lari · Pot Petit · Toni Moog

-Hombres G, cancel·la la seva actuació en el festival per l'ajornament de la seva gira d'estiu.

Girona Music Festival anuncia les incorporacions de Manel i Pastora Soler al cartell de la seva primera edició. Manel, que acaba de reprendre les seves actuacions després dels mesos de confinament, presentarà el seu gira 'Per la Bona Gent' conseqüència del seu cinquè treball discogràfic. Pastora Soler, una de les millors veus del nostre país, actuarà en aquest escenari, presentant la seva gira 'Sentir' on oferirà, a més dels seus coneguts èxits, els temes corresponents a aquest, el seu dotzè disc.

Homes G ajorna la seva gira d'estiu veient-se afectada la seva actuació prevista al Girona Music Festival el 21 d'agost que ha sigut cancel·lada. L'import de les entrades que ja havien estat adquirides es retornaran automàticament.

Les entrades per als concerts de Manel i Pastora Soler estaran disponibles a partir de demà divendres 10 de juliol a les 12h, a través de www.gironamusicfestival.com. Les entrades per a la resta de concerts ja es poden adquirir a través del mateix canal. El preu de les mateixes oscil·la entre els 10 € i els 90 € segons l'esdeveniment (despeses de distribució no inclosos).

Girona Music Festival, se celebrarà en un entorn idíl·lic a l'aire lliure del 19 al 30 d'agost al parc dels Ribes del Ter, Girona. Tindrà un aforament de 800 espectadors i alguna de les seves jornades comptarà amb 2 passes al dia.

La programació del Girona Music Festival comptarà amb les actuacions d'artistes de diferents disciplines i estils, com els concerts de Paco Candela, que acaba d'editar el seu nou disc 'Alma de Pura Raza', o el de Miki Nuñez, amb el qual gaudirem de la frescor que irradien ell i els temes del seu primer àlbum, 'Amuza', que va debutar en gran posicionant-se en el número 1 de vendes a Espanya després de la seva publicació. David Bisbal, també s'ha sumat a aquest gran esdeveniment, amb el seu nou espectacle, 'Íntimo 2020', adaptat en un temps rècord a aforaments més limitats, en els que d'una banda la seguretat i, per un altre, la intimitat amb el públic, prevaldran sobretot la resta. David Bisbal adaptarà les cançons d'un repertori únic per a mostrar-se encara més personal i pròxim davant els seus fans, creant en cada concert d'aquesta gira un ambient exclusiu, emotiu, original. Antonio José, és un altre dels grans confirmats a aquesta extraordinària cita. Aquest artista que en a penes 5 anys de carrera ha aconseguit unes xifres de vertigen - més de 200 dates de gira, més de 600 mil espectadors li han vist en directe, 7 discos de Platí i 5 d'Or - presentarà el seu últim àlbum, 'Antídot', un disc molt internacional que compta amb tot el necessari per a ser un directe inoblidable i no defraudar a ningú.

D'altra banda, una cosa tan necessària com l'humor en aquests temps que corren, també estarà molt present en aquest festival que comptarà amb els xous de destacats monologuistes com Carlos Latre, Comandant Lara o Toni Moog.

Tampoc faltaran divertides propostes per a gaudir en família com les actuacions del Mag Lari i Pot Petit.

A més de la zona d'espectacle, Girona Music Festival comptarà amb una zona de Market on podràs trobar diferents llocs de roba i complements a més d'ofertes per a menjar i beure. Aquest espai estarà obert a partir de les 16h i estarà situat en zona d'ombra.
Cartell Girona Music Festival:

19 agost 22:00 h - Paco Candela
20 agost 22:00 h - Comandante Lara
22 agost 22:00 h - David Bisbal
23 agost 22:00 h - Miki Nuñez
24 agost 22:00 h - Antonio José
25 agost 22:00 h - Manel
26 agost 22:00 h - Pastora Soler
27 agost 22:00 h - Carlos Latre
28 agost, 2 pases 19:00 h i 22:00h - Mag Lari
30 agost 19:00 h - Pot Petit
30 agost - 22:00 h Toni Moog
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 09 July 2020 - 12:36:20 in Varios by Director