L'Ajuntament de Terrassa condemna l'agressió LGTBI-fòbica d'aquest matí als FGC

L'Ajuntament de Terrassa condemna enèrgicament l'agressió LGTBI-fòbica patida aquest matí a la Línia S1 de FGC, per un jove de la ciutat. Com a ciutat compromesa amb la diversitat i amb els drets de les persones LGTBI+, des de Terrassa es treballa des de fa molts anys per eradicar accions i manifestacions com la succeïda aquest matí.

Al segle XXI no es poden tolerar atacs d'aquest tipus contra els drets de les persones a la lliure expressió i orientacions afectives, sexuals i identitats de gènere, diferents a les normatives.

Assabentats de l'agressió LGTBI-fòbica, des de l'Ajuntament s'han activat ja els recursos del Servei d'Atenció Integral a la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere per poder atendre a la persona que ha patit l'agressió, i oferir-li tot el suport, i assessorament, que pugui necessitar.

Terrassa, des de l'any 2014 compta amb el Pacte per a la Diversitat Afectiva, Sexual i d'Identitat de Gènere, que de manera transversal, entre entitats, institucions, sindicats i el propi Ajuntament, cerca fomentar el respecte a la diversitat sexual i d'identitat de gènere com a valor a defensar des de l'entitat o institució; reaccionar davant actes d'homofòbia, lesbofòbia, transfòbia, intersexofòbia i bifòbia; així com posar en marxa les actuacions que facilitin el dret a la llibertat i la igualtat respectant la diversitat.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 08 October 2020 - 21:24:44 in Varios by Director