La saxofonista Mireia Tejero arriba a El Vapor de la mà del Festival de Jazz Terrassa

CONCERT GRRRLS! AMB LA SAXOFONISTA MIREIA TEJERO I SESSIÓ DE MICRO-OBERT A EL VAPOR

La Casa de la Música de Terrassa se suma a l'edició d'enguany del festival Jazz Terrassa acollint un concert i una sessió de micro-obert

L'inici de la pandèmia del coronavirus el mes de març va obligar als organitzadors del Festival de Jazz Terrassa a posposar l'esdeveniment fins al mes d'octubre. Ja en l'edició que s'havia de celebrar el mes de març El Vapor Casa de la Música de Terrassa havia de participar organitzant una activitat, que es reprèn altra vegada en aquesta inusual edició.

FRAGMENT DE GRRRLS!!! AMB MIREIA TEJERO i MICRO-OBERT
Dissabte, 24 d'octubre a les 19.30h
PREU: 3€ (online)
LLOC: El Vapor Casa de la Música de Terrassa. C/ Mare de Déu dels Àngels 76


Dins de la programació del Festival de Jazz Terrassa, El Vapor Casa de la Música Terrassa col·labora acollint un concert de la saxofonista i performer Mireia Tejero. Aquesta recitarà i interpretarà musicalment un text de l'obra Teoria King Kong de Virginie Despentes. L'actuació de Tejero és un fragment de GRRRLS!, un espectacle creat per Carlota Subirós i que proposa un recorregut lliure i impressionista a través d'alguns dels poderosos textos i manifestos que han configurat les diverses veus del moviment feminista. La saxofonista és impulsora de diferents formacions multidisciplinàries que emfatitzen el paper creatiu de la dona. Les seves composicions, accions i interpretacions van més enllà de la mateixa música: creen sinergies i complicitats amb les diferents disciplines artístiques, en aquest cas la literatura.

Després de la intervenció de Tejero, s'obrirà un torn de micròfon obert per tothom qui vulgui compartir amb el públic la lectura d'algun manifest o text (que també pot ser de creació pròpia) d'àmbit feminista. En aquesta segona part de l'acte gaudirem de la col·laboració d'Anabel Sesma, Andrea Ceballos, Anna Fernández, Clara Massana, Coral Martínez i Rut Guijarro, entre d'altres.

Les entrades es poden obtenir al link que trobareu a continuació o fent clic a la foto del cartell de l'esdeveniment, a un preu de 3€.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Sunday 18 October 2020 - 11:34:55 in Varios by Director