El PSC Terrassa mostra el seu suport al sector cultural i d´oci nocturn

El PSC de Terrassa proposa un cicle musical i artístic en col·laboració entre l’Ajuntament i els locals d’oci nocturn com a mesura de suport davant la situació actual.

Degut a les restriccions imposades per la COVID-19, l’oci nocturn porta mesos tancat i sense visos de solucions properes. A més, el sector musical i artístic també ha vist les seva activitat molt reduïda degut a aquesta situació.

Així doncs, els socialistes de Terrassa han anunciat que presentaran una proposta de resolució al proper ple de l’Ajuntament. Proposen que part de la programació municipal pugui tenir lloc a les sales de concerts, sales de ball i altres equipaments d’oci nocturn; creant així un cicle de programació musical i escènica, bonificat per l’ajuntament, que arribi a tota la ciutadania. A tall d’exemple, expliquen que també podria incloure espectacles de màgia, circ, monòlegs, entre d’altres.

En paraules del regidor Amadeu Aguado, “el model de col·laboració entre entitats col·lectius i professionals ha de ser la clau dinamitzadora d’aquest programa”. També afegeix que el programa ha de fomentar la cultura de proximitat, reforçant la presència dels artistes locals.

També proposen que, per tal de poder fer extensius aquests beneficis a totes les sales de la ciutat, l’Ajuntament crei una línia d’ajuts per a la reconversió o adaptació d’aquells locals que ho requereixin.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 22 October 2020 - 09:35:36 in Varios by Director