Alfredo Vega: «Hi ha alternativa a aquest Govern municipal»

El PSC considera que el Govern va sense rumb i a la deriva i s’ofereix com alternativa

Els socialistes han valorat aquest matí els dos anys de la gestió de la Govern municipal de TxT i ERC, «un mandat marcat per la crisi de la Covid19 que ha agreujat les desigualtats entre alguns barris de Terrassa», en paraules del Primer Secretari del PSC local, Alfredo Vega. Per al PSC, la propera dècada ens la juguem en aquesta segona part del mandat, i per això «cal definir com serà la Terrassa post-Covid. Cal posar l’accent en la gestió, que posi per davant de tot la reactivació social i econòmica. Cal el lideratge del Govern municipal amb la col·laboració, participació e implicació dels agents socials i econòmics de la ciutat», ha afirmat el líder dels socialistes.

Vega considera que «ens trobem davant d’un govern que no ha sabut gestionar la majoria absoluta», i celebra que «per primera vegada en dos anys l’Alcalde em va trucar la setmana passada, com a líder de l’oposició, per tractar alguns temes de ciutat». Els socialistes afirmen que sempre han estat i estaran a disposició per treballar en benefici de la ciutat.

Alfredo Vega ha criticat la incapacitat del Govern per aconseguir aliances: «Hem viscut una primera part del mandat en que el govern no ha estat capaç de generar consensos, i en aquests moments cal comptar amb tothom». Vega creu que «ens trobem davant d’un govern sense rumb i a la deriva», i ha posat com exemple el cas del conflicte de mobilitat amb els veïns a Can Boada: «El Govern municipal va votar en contra d’una proposta nostra que demanava restituir els canvis, després van tornar a votar en contra d’una moció veïnal, i finalment hem sabut per la premsa que han canviat d’opinió».

El PSC també ha criticat l’augment de 6 a 9 àrees de gestió municipal, però que això «no ha servit per centrar els temes en els problemes de la ciutat». Vega considera que «l’alcalde hauria de prioritzar la gestió de la ciutat a les fotos d’Instagram», i afirma que «davant d’aquest govern, hi ha una alternativa: el PSC. Sempre hem estat a disposició de continuar treballant per Terrassa i estem preparats».
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 15 June 2021 - 15:01:49 in Varios by Director