Ciutadans Terrassa demana una reserva de places als casals d’estiu per a infants i joves vinguts d’Ucraïna

Martínez ha exposat que “aquesta reserva de places extraordinària no ha de ser en detriment de les places que cada casal d’estiu ofereix cada any”

“Demanem a l’Ajuntament de Terrassa una reserva de places als casals d’estiu per a infants i joves vinguts d’Ucraïna fugint del conflicte bèl·lic”. Així ho ha dit la regidora de Ciutadans (Cs) Terrassa, Isabel Martínez. “Terrassa ha acollit les últimes setmanes més d’un centenar d’infants i joves provinents d’Ucraïna”, ha explicat Martínez, qui ha afegit que “s’han trobat en un escenari desconegut que pot provocar angoixa i soledat a molts”.

Per això, el partit liberal a Terrassa considera que “mitjançant la reserva de places de casals d’estiu a nens i nenes vinguts d’Ucraïna es pot possibilitar la integració d’infants i joves amb la finalitat de conviure, d’aprendre i d’adquirir habilitats, fent-los protagonistes de la seva pròpia vida i actius i participatius socialment a la ciutat”.

Finalment, Martínez ha exposat que “aquesta reserva de places extraordinària no ha de ser en detriment de les places que cada casal d’estiu ofereix cada any” i ha demanat que es tingui en compte el “la demanda puntual i extraordinària d’aquesta opció de lleure per nens i nenes ucraïnesos a la nostra ciutat, que s’han incorporat de manera tardana al curs escolar”.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 27 April 2022 - 09:52:11 in Varios by Director