El Festival Sant Pere Sona! repren l’activitat amb 2 concerts a la Plaça del Triomf

·Després de dos anys d’aturada, Caipirinhas Rumberus i Mimetic Theory obriran una nova edició del Festival, divendres 20 de maig davant del Mercat de Sant Pere.

·L’Associació Cultural La Papallona de Sant Pere manté l’organització de l’acte des de 2002.

·El Sant Pere Sona! és la primera activitat de la 43ª Festa Major de Sant Pere que s’allargarà fins diumenge 22 de maig.


L’emblemàtica façana del Mercat del Triomf serà, novament, l'escenari del Sant Pere Sona!, el 17è, en una edició marcada pels dos anys d’aturada pandèmica. Mimetic Theory i Caipirinhas Rumberus portaran els seus directes divendres 20 de maig a partir de les 22:30h a la Plaça del Triomf, en un concert gratuït.


El grup de Cultura Popular La Papallona de Sant Pere organitza des de l'any 2002 el Sant Pere Sona!, un esdeveniment que va néixer amb la intenció d'oferir als joves del barri una oferta fins aleshores nul·la dins de la Festa Major. El Festival s'ha caracteritzat sempre per oferir concerts de grups i músics terrassencs amb convidats foranis, amb unes condicions tècniques professionals.

El doble concert de divendres 20 de maig (22:30h) s'emmarca dins de la 43a. Festa Major de Sant Pere coorganitzada per La Papallona de Sant Pere i l’Associació de Veïnes i Veïns de Sant Pere i que discorrerà durant els dies 20, 21 i 22 de maig. Com és habitual, el Sant Pere Sona! és l’acte que obre la Festa Major.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 10 May 2022 - 15:35:39 in Varios by Director