El Festival Jardins Pedralbes conclou l'edició del seu 10è aniversari amb més de 90.000 assistents, 22 sold out i un 97% d'ocupació

•El Festival Jardins Pedralbes tanca la seva desena edició aquesta nit amb l'actuació de Crystal Fighters després de gairebé dos mesos de concerts

•El festival organitzat per Concert Studio salda la desena edició amb 34 concerts a l'Auditori principal, més de 90.000 assistents i 22 sold out

•L'ocupació mitjana dels concerts ha estat del 97,53%


El Festival Jardins Pedralbes s'ha consolidat com un dels grans festivals nacionals en la seva desena edició, congregant a més de 90.000 assistents als Jardins del Palau de Pedralbes durant 34 nits, entre el 7 de juny i el 24 de juliol. 22 d'aquests concerts han aconseguit el sold out: James Blunt, Simply Red, Rosario, Diego el Cigala, Andrés Calamaro, Patti Smith and band, Els Amics de les Arts, Raphael, A-ha, LP, Jorge Drexler, Crowded House, Il Divo, Joss Stone, Pablo Alborán, Marco Antonio Solís, Juanes, Kool & the Gang, Gilberto Gil, Ben Harper i Diana Krall.

El públic s'ha repartit entre un 60% d'assistents procedents de Barcelona, ​​un 20% de la resta de Catalunya, un 10% nacionals i un 10% internacionals, unes xifres que ratifiquen l'aposta del festival per fomentar un turisme cultural i de qualitat a Barcelona i oferir una proposta musical de qualitat als habitants de la capital catalana.

Enguany, en la seva edició més internacional, al cartell hi figuraven grans noms com James Blunt, Simply Red, Jethro Tull, Patti Smith, Madness, A-ha, Juanes, Gilberto Gil, Ben Harper, Nile Rodgers & Chic, Tom Jones, Crowded House, Joss Stone, George Benson o Diana Krall, entre d'altres músics de primer nivell. El festival de Barcelona també ha comptat amb artistes nacionals molt esperats i reconeguts com Pablo Alborán, Raphael, Rosario o Loquillo i grups catalans com Els Amics de les Arts o Blaumut.

Talent emergent i gastronomia de qualitat

El festival ha apostat una vegada més pel talent emergent i per la zona de restauració, amb gairebé 70 músics que han trobat al Festival Jardins Pedralbes un espai on donar-se a conèixer per primera vegada davant del públic.

La zona de restauració ha allotjat 9 restauradors locals i d'alt nivell com Flash Flash, Il Giardinetto, Kao Street, Pizza del Born, Carmen Barcelona, ​​Makito, Sauleda Pastissers (dolç i salat), Gastro-Taqueria Mexicana i Camarasa.

DADES DE TANCAMENT:

-El 10è Festival Jardins Pedralbes ha realitzat 102 concerts en 34 jornades: 68 concerts emergents i 34 concerts a l'Auditori principal amb més de 90.000 assistents.

-Els 34 concerts de l'Auditori principal han tingut un 97,53% d'ocupació, 22 dels quals han esgotat les localitats.

-El pressupost total ha estat entre 3.800.000 i 4.000.000 €

-El festival ha generat un impacte aproximat de 750 llocs de treball directes i indirectes


Institucions i patrocinadors


Agraïm a tots els nostres patrocinadors i col·laboradors que un any més han donat suport a la música en directe i la cultura de la mà del Festival Jardins Pedralbes: Banc Sabadell, Cupra, Cervezas Alhambra, Casa Viva, Fiatc, Mesoestetic, La Vanguardia, Renfe, Ferrer&Ojeda, Segura Viudas, Maxxium amb Roku Gin, The Macallan i Ron Brugal, Schweppes, Aigua Sant Aniol, L’Illa, Nacex, SuperDry, Mikakus, Elipsis Capital, Exterior Plus, Cadena 100, Cope, Eurostars Grand Marina com Hotel Oficial i el suport de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Barcelona.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Sunday 24 July 2022 - 14:44:48 in Varios by Director