El prodigiós violinista Ara Malikian, primer artista confirmat del nou Suite Festival 2023

El prodigiós violinista espanyol d’origen libanès i ascendència armènia, Ara Malikian, és el primer artista confirmat del cartell del nou Suite Festival 2023. L’artista serà l’encarregat d’obrir el cicle de concerts el proper 2 de març de 2023 al Gran Teatre del Liceu de Barcelona. Les entrades per aquest espectacle ja estan a la venda a la pàgina web oficial del festival (suitefestival.com) i a les taquilles del Gran Teatre del Liceu.
 
El Suite Festival, organitzat per Clipper’s Live, tornarà el 2023 amb un nou concepte i una imatge totalment renovada, ampliant els gèneres musicals i oferint un cartell eclèctic amb artistes nacionals i internacionals de primer nivell. A més, el festival s’expandirà, arribant a les principals sales de concerts de Barcelona, així com a altres ciutats del territori català. L’organització del Suite Festival anirà confirmant properament els artistes que es sumaran al cartell del cicle de concerts per l’edició de 2023.
 
Ara Malikian al Gran Teatre del Liceu
 
En aquest primer concert, Ara Malikian tornarà al Suite Festival amb la gira The Ara Malikian World Tour. Després de l’èxit de la gira 15, una de les més grans dels darrers anys, i les últimes Royal Garage i Petit Garage, Malikian tornarà a pujar a l’escenari del Gran Teatre del Liceu amb una proposta que ell mateix defineix com “el resultat de veure créixer el meu fill i del meu creixement al seu costat; una trobada amb el nen que no vaig poder ser i hauria somiat ser”.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 18 November 2022 - 11:57:00 in Varios by Director