Sílvia Pérez Cruz presentarà el seu nou projecte al Guitar BCN 2023

Steve Hackett, Andrés Suárez, India Martínez i Leo Rizzi també s’afegeixen a la programació del festival

Després d’haver anunciat recentment el gruix de la seva programació, el Guitar Bcn 2023 segueix donant alegries pels amants de la millor música en directe, afegint 5 nous concerts a un cartell farcit de propostes per a tots els gustos.

La trajectòria de Sílvia Pérez Cruz és tan fascinant com plena de risc i emoció, descrivint un viatge constant que parteix de la seva veu única per arribar a indrets sovint insospitats. Una proposta sempre interessant, que es deixa seduir per influències transversals (art, cinema, teatre...) i es posiciona a l'avantguarda de l'escena creativa. L'artista de Palafrugell es troba immersa en la preparació d'un nou treball discogràfic que veurà la llum al 2023 i que, com sempre, arribarà acompanyat per un concepte escènic en sintonia. El presentarà en directe amb 2 concerts al Teatre Tívoli els dies 24 i 25 de maig, en el marc del nostre festival.

D’altra banda, el guitarrista de Genesis Steve Hackett arribarà al Teatre Coliseum el 29 de juny per estrenar Genesis Revisited - Foxtrot at Fifty + Hackett Highlights, la seva reeixida celebració dels 50 anys del mític àlbum Foxtrox, que ja ha arrassat durant la recent gira britànica. El cantautor Andrés Suárez també presentarà en directe el seu nou treball discogràfic, Canciones de vida y vuelta, el 17 de juny al Palau de la Música Catalana, mentre India Martínez portarà els ritmes llatins i ballables que inclou Nuestro Mundo al Sant Jordi Club el 29 de juny. Per últim, Leo Rizzi exhibirà les bondats del seu pop contemporani, carregat de bellesa i personalitat, el 27 d'abril a Luz de Gas.

Entrades a la venda demà dijous, 22 de desembre, a les 12h. a guitarbcn
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 21 December 2022 - 15:20:01 in Varios by Director