Un any més tornen les Festes de Primavera 2023 a La Farga

Concerts exclusius de Loquillo i Fangoria, protagonistes de les Festes de Primavera 2023 a La Farga

Entrades demà dijous a les 12h a la venda a theproject.es


Fidels a la seva cita anual amb el canvi d’estació, arriben les mai prou lloades Festes de Primavera de L’Hospitalet al recinte de La Farga els dies 21 i 22 d'abril, amb dues vetllades excepcionals de música en directe. La programació ofereix el millor rock i pop ballable nacional amb dos dels principals referents de l’escena espanyola.

Divendres, 21 d’abril, el gran Loquillo torna a La Farga per descarregar el seu repertori estel·lar en el marc de la seva gira actual, que sense embuts rep el nom d’El Rey. Aquesta explícita declaració d'intencions no és gratuita, doncs el d’El Clot segueix representant com ningú l’esperit lliure i perillós del rock’n’roll, regnant amb una envejable trajectòria farcida d’himnes que formen part de la memòria col·lectiva de diverses generacions. Obrirà la nit el carismàtic Dani Flaco, amb la seva personalíssima proposta d'autor.

Diuen les cròniques de l’època que José María Sanz va arribar a l'epicentre de la Movida Madrileña de la mà d’una de les seves figures clau: Olvido Gara, més coneguda com Alaska. Dissabte, 22 d'abril, els no menys imprescindibles Fangoria actuaran a La Farga per certificar, un cop més, la seva categoria de clàssics. Les seves emocions a flor de pell, servides sobre rotundes bases electròniques, fan d’Alaska i Nacho Canut mestres indiscutibles de la pista de ball, en una cita amb els seus grans èxits que convé no passar per alt. Tot parafrasejant els seus adorats Ultravox, “dancing with tears in my eyes”. I per arrodonir una vetllada plena de diversió, les Nancys Rubias de Mario Vaquerizo seran les encarregades d'escalfar l'ambient amb ritme i petardeo d'alta volada.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 15 February 2023 - 16:09:25 in Varios by Director