Melendi torna al Palau Sant Jordi

MELENDI
20 Años Sin Noticias
-La Gira, 10 únicas ciudades 2023-

BARCELONA: PALAU SANT JORDI, DIVENDRES 22 DE DESEMBRE

Entrades a la venda el dia 7 de setembre a les 12:00 a theproject.es i melendi.com

No compris la teva entrada a Viagogo ni a cap web de revenda


Melendi celebra 20 anys de la publicació del seu disc debut “Sin Noticias de Holanda” amb una gira en què inclourà cançons dels seus primers discos i un nou repertori que no havia interpretat a les seves últimes gires.

Per a aquesta nova gira, Melendi tornarà a comptar amb clàssics que caminen a la memòria col·lectiva de moltes generacions, regalant als seus seguidors un viatge emocional a través de les cançons com a agraïment per haver-se mantingut fidels des dels seus inicis. Un recorregut emotiu creant un pont entre el passat i el present en una experiència que serà única.

Sin Noticias de Holanda va suposar l'inici d'una carrera musical que ha portat Melendi a convertir-se en un dels artistes més rellevants al llarg d'aquests 20 anys d'història musical. Per commemorar el llançament del seu àlbum debut, Melendi torna a les arrels del seu gènere i anuncia “20 Años Sin Noticias" una gira que el portarà per 10 úniques ciutats on reinterpretarà part del repertori dels seus primers discos i inclourà cançons que no ha cantat des de fa més de 15 anys, a més per descomptat, dels seus èxits més emblemàtics i que han esdevingut himnes multigeneracionals. En definitiva, la gira que tots els seus seguidors estaven desitjant que passés des de fa molt de temps i ho farà aquest 2023 a 10 úniques ciutats.

La gira 20 Años Sin Noticias vindrà acompanyada per l'esperat llançament del proper disc, també titulat 20 Años Sin Noticias, que veurà la llum a finals d'aquest mateix any.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 01 September 2023 - 13:11:54 in Varios by Director