L'Ajuntament penalitzarà a Mediterrània de Càtering si no compleix amb tots els requisits del contracte en un termini de 15 dies

El Consistori ha enviat un comunicat a l'empresa anunciant l'inici de l'expedient en cas que no s'esmenin els aspectes que indiquen un incompliment del plec de clàusules de la concessió del servei

L'Ajuntament de Terrassa ha enviat a Mediterrània de Càtering, actual empresa concessionària del servei de menjador escolar, una comunicació prèvia a l'inici d'un expedient de penalitats per indicis d'incompliment en l'establert al plec de clàusules tècniques del contracte de menjadors de Primària.

L'Ajuntament i l'empresa concessionària es van reunir el passat 27 de setembre d'urgència davant de les crítiques rebudes per la qualitat del servei, que es va posar en marxa el passat 6 de setembre amb l'inici del curs escolar. Llavors, l'equip de Govern va exigir el compliments dels requisits i criteris establerts en el contracte i va recordar el seu compromís ferm de fer seguiment de la gestió per garantir la qualitat del servei.

En aquesta comunicació, s'estableix un període de 15 dies de marge perquè l'empresa esmeni els següents aspectes, arran de les alertes rebudes per part de les famílies, les direccions dels centres educatius i les treballadores del servei:

-Manca d'informació relativa de tot l'alumnat amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries a les persones responsables de la cuina i de la coordinació dels centres.
-Racions per sota de les establertes.
-Incompliment dels menús establerts.
-Incompliment de les ràtios de monitoratge establertes.
-Manca repetida de productes a les cuines, com ingredients bàsics com oli i sal.
-Manca de material.
-Manca d'informes setmanals a les famílies d'I4 i I5.
-Problemes perquè les famílies i les treballadores puguin contactar amb l'empresa.
-Retard en l'alta de l'alumnat al servei amb el conseqüent retard en la informació mèdica als centres i de problemes en la facturació.
-Incompliment dels acords que els treballadors i treballadores subrogades tenien amb l'anterior empresa concessionària.

L'Ajuntament acabarà de concretar tots els indicis d'incompliment de contracte a la Comissió de Menjadors del Consell Escolar Municipal, que tindrà lloc el pròxim dia 9 d'octubre. A la reunió, es treballaran les propostes per tal de verificar i assegurar el correcte compliment del que està establert en el Plec de Clàusules del contracte.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 04 October 2023 - 12:57:35 in Varios by Director