El PSC disposat a negociar el pressupost municipal

El Govern Municipal va aprovar les ordenances fiscals sense tenir en compte les propostes presentades pel Grup Socialista

El Ple Extraordinari d'Ordenances fiscals de l'Ajuntament de Terrassa celebrat el passat dijous 2 de novembre, va acabar, segons el PSC, com una mostra de la poca voluntat de negociació del govern municipal. L'executiu de Tot per Terrassa, ERC i Junts no va tenir en compte cap de les esmenes que va presentar el Grup Municipal Socialista.

Les esmenes presentades des del PSC i pensades, segons el grup municipal, «des d'un punt de vista d'oposició constructiva i responsable» van ser desestimades des del govern municipal, deixant palès la manca de voluntat per a negociar per part de l’equip de govern. Els socialistes esperen que el govern municipal tingui en compte les propostes del PSC, la segona força més votada pels terrassencs i terrassenques, per a l’aprovació del pressupost anual per 2024.
En aquest sentit, el regidor socialista Javier García ja va anunciar al darrer Ple la predisposició del PSC d’aportar idees i presentar propostes per als propers comptes, propostes en la línia de les prioritats del PSC: manteniment de l’espai públic i equipaments, neteja, la creació d’ocupació i la millora de la seguretat. I va instar al Govern a prendre la iniciativa i compartir la informació de la que disposen per poder-la treballar amb temps suficient i exercir la tasca fiscalitzadora i també propositiva que vol dur a terme el PSC.

No obstant això, els socialistes lamenten que a dia d’avui encara no han rebut cap trucada ni tenen cap informació sobre els números que han de configurar el pressupost del proper any, motiu pel qual sospiten que el Govern municipal no els tindrà en compte en l’elaboració i negociació dels pressupostos.

Tot i així, els socialistes han reiterat la seva oferta de negociar i pactar el compte municipal atesa la importància que tindran aquests números per al proper any per al funcionament de l’Ajuntament i per posar en marxa els reptes més grans de Terrassa i s’han posat a disposició del Govern Municipal.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 08 November 2023 - 18:06:38 in Varios by Director