Estrena Himne del C. B. Sant Pere de Terrassa

Avui dimarts 23 d'abril del 2024, dia de Sant Jordi, la família del Club de Bàsquet Sant Pere vol compartir la seva alegria i il·lusió amb tots vosaltres: amb tot Terrassa i amb tots els amants del bàsquet del país. I ho fa a través de l'estrena del videoclip del seu nou Himne!
Després d'un procés d'enregistrament molt participatiu, on petits i grans, jugadors/es i aficionats/es hi han posat el seu granet de sorra, presentem en societat el nostre himne. Un cant que neix amb la voluntat d'animar als jugadors del Sant Pere a la pista, però també amb la voluntat de subratllar el respecte, el gaudi i el treball en equip que suposa la pràctica del bàsquet en la societat. Avui neix una tonada que esperem que faci assolir més èxits als nostres jugadors però sobretot, esperem que animi a tothom a botar una pilota i saltar a pista a fer esport.

L'himne ha estat creat per familiars de jugadors del club: l'Aleix Puig, n'ha estat el compositor i l'Aleix Conesa i l'Edu Guindo, entrenador del nostre senior, els autors de la lletra. I pel seu enregistrament també ha comptat amb la col·laboració de molts músics professionals ben reconeguts de la nostra ciutat: l'Alícia Rey i el Nasi Cabanes (antics cantants de Sense Sal) a les veus, el Ramon Figueras (de Doctor Prats) a les trompetes, Oriol Bonet (de Love of Lesbian) a la bateria, el mateix Aleix Puig (Quartet Brossa i Orquestra Terrassa 48) a les cordes, i Jordi Viladoms al baix. Tot enregistrat a l'Estudi Labedoble amb el Marc Bòria.

El video ha estat realitzat amb molta empenta, atenció i afecte per ANRO Productions.
Avui 23 d'abril podeu veure el videoclip pels nostres canals del Club (youtube, facebook i instagram) i a partir del divendres 26 d'abril l'himne s'estrenarà a totes les plataformes digitals a través de la discogràfica TempsRecord.

Aquí teniu l'enllaç a Youtube per poder veure el videoclip: https://youtu.be/QT14MPatVxs?si=IVyfvvGI8zLrIq8a
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Tuesday 23 April 2024 - 18:03:19 in Varios by Director