A tres dies de la inauguració, el festival Les Nits de Barcelona confirma que ha venut més del 80% de l'aforament disponible

Aquesta xifra representa un total de 32.052 entrades venudes per als vint espectacles programats.

•Rumours of Fleetwood Mac, Luz Casal, Sopa de Cabra, Vanesa Martín, Joan Dausà i Simple Minds han esgotat totes les entrades disponibles pels concerts dels jardins del Palau de Pedralbes


El festival Les Nits de Barcelona, organitzat pel Grup Clipper's als jardins del Palau de Pedralbes, ha venut abans de l'inici del festival més de 32.052 entrades per als diferents espectacles de l’edició de 2024, xifra que representa més del 80% de l'aforament total de venda. Dels vint concerts d'aquesta edició, sis ja han penjat el cartell de sold out i els altres estan a punt d'exhaurir totes les entrades. El festival començarà el dilluns 1 de juliol amb l'actuació de la banda Pretenders, liderada per la icònica Chrissie Hynde, i finalitzarà el 25 de juliol amb el cantant Luis Fonsi, qui celebrarà vint-i-cinc anys de carrera a l'escenari de Les Nits de Barcelona.

Juli Guiu, president del Grup Clipper's i director del festival ha explicat que "enguany Les Nits de Barcelona ha experimentat un acolliment excepcional. Ens complau enormement començar el festival amb més del 80% de les entrades disponibles venudes i amb molt bones perspectives d'exhaurir les entrades per la majoria de les sessions. Aquest èxit de vendes consolida Les Nits de Barcelona com un referent cultural i punt de trobada per gaudir de moments únics als jardins del Palau de Pedralbes."

A tres dies de la inauguració del festival, els concerts de Rumours of Fleetwood Mac (8 de juliol), Luz Casal (10 de juliol), Sopa de Cabra (11 de juliol), Vanesa Martín (13 de juliol), Joan Dausà (14 de juliol) i Simple Minds (19 de juliol) ja han exhaurit les entrades disponibles.

El públic encara pot adquirir les últimes entrades per als espectacles de Pretenders (1 de juliol), Juanes (2 de juliol), Patti Smith (5 de juliol), Bruno Oro (6 de juliol), Taburete (15 de juliol), El Kanka (16 de juliol), Mika (17 de juliol), Diana Krall (18 de juliol), Mag Lari (20 de juliol), Rufus Wainwright (21 de juliol), Siempre Así (22 de juliol), Mikel Izal (23 de juliol), Passenger (24 de juliol) i Luis Fonsi (25 de juliol).

Per segon any consecutiu, les persones assistents al festival Les Nits de Barcelona podran gaudir d'un espai Village al cor dels jardins del Palau de Pedralbes on conviuran música de nous talents emergents, gastronomia i animacions variades que dinamitzaran l'espai amb espectacles de tipus visual i acrobàcies.

Els nous talents emergents que actuaran a l'escenari Alhambra del Village de Les Nits de Barcelona són Laura Capdevila (2 de juliol), Joan Garrido (6 de juliol), Amaia Miranda (14 de juliol), Paula Valls (16 de juliol), Matilda Mirana (20 de juliol), Marïe Pratt (21 de juliol), Ariadna Vieyra (22 de juliol), Cesc Sansalvadó (25 de juliol) i Mr.B que, com Dj oficial del festival, amenitzarà les hores prèvies al concert principal diversos dies.

Els noms propis de la restauració de Barcelona que disposaran l'oferta gastronòmica del Village del festival Les Nits de Barcelona són Deleito, Sauleda, Cal Blay Food Lovers, Kao, Casa Pepe, Camarasa i Artesans del Foc, oferint una mostra de la seva excel·lència i creativitat culinària que promet satisfer tots els paladars.

D'aquesta manera, un any més, les experiències vinculades al festival Les Nits de Barcelona, fomentaran el talent i potencial humà, creant un espai d'oci i entreteniment sota el marc dels emblemàtics jardins del Palau de Pedralbes.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 28 June 2024 - 10:33:38 in Varios by Director