L'Equip de Govern Local condemna i rebutja l'incident succeït aquest dimecres al Consorci Sanitari de Terrassa

Des de l'Equip de Govern Local volem mostrar el més absolut rebuig, a la vegada que condemna, en relació als fets que es van produir ahir dimecres a la tarda a les instal·lacions de l'Hospital Universitari de Terrassa, quan un grup de persones van entrar per la força a les instal·lacions, provocant aldarulls, danyant equips mèdics i tècnics, així com agredint a 16 persones treballadores del centre.

Per a l'Equip de Govern, aquests fets són intolerables i inacceptables. Així mateix, volem manifestar el màxim suport i recolzament tant als i les professionals que ahir van viure i patir els fets, així com a la resta de persones treballadores del Consorci Sanitari de Terrassa.

Des de l'Ajuntament ens posem a la seva disposició per a qualsevol necessitat que puguin tenir al respecte, per tal que puguin continuar exercint la seva inestimable i valuosa tasca en la cura de la salut de la ciutadania de Terrassa i de la comarca.

Fets violents com els d'ahir no es poden tornar a produir ni en aquest, ni en cap altre àmbit, recordant que totes i tots hem de poder desenvolupar i exercir les corresponents responsabilitats en el nostre lloc de feina de forma segura, lliure de coaccions, i sense cap tipus de violència, ni física ni psicològica.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Thursday 27 June 2024 - 11:02:54 in Varios by Director