Ciutadans (Cs) Terrassa proposa reducir la taxa de guals en un 20%

L'alcaldable, Javier Gonz谩lez, presenta un paquet de mesures per a "rebaixar la pressi贸 fiscal" i "eliminar les desigualtats contributives actuals"

L'alcaldable de Ciutadans (Cs) a Terrassa, Javier Gonz谩lez, ha proposat "rebaixar un 20% la taxa municipal de guals" i d'aquesta forma "restituir al contribuent l'ab煤s que es va produir l'any passat en la revisi贸 d'aquest impost, aprovada pel PSC amb el suport de Comuns i ERC". La formaci贸 taronja ha presentat una s猫rie de propostes per a "millorar els ingressos municipals sense elevar la pressi贸 fiscal", un objectiu que nom茅s ser脿 possible si "l'Ajuntament adopta un paper de motor econ貌mic perqu猫 la ciutat es desenvolupi i generi m茅s riquesa".

Javier Gonz谩lez ha destacat algunes de les propostes en fiscalitat que persegueixen "rebaixar la pressi贸 fiscal municipal" i "equilibrar taxes i impostos per a eliminar les desigualtats contributives actuals". La iniciativa es duria a terme amb mesures com "una revisi贸 general de les taxes per a ajustar-les al cost real de cada servei", ha avan莽at el candidat.

Entre altres aspectes, Ciutadans ha plantejat estudiar "la incorporaci贸 de descomptes en la taxa de residus per a particulars, empreses i comer莽os com a premi per a fomentar les millors pr脿ctiques de reciclatge i reducci贸 d'escombraries". A m茅s, Gonz谩lez ha anunciat "noves bonificacions per a l'Impost sobre Activitats Econ貌miques (IAE) i l'Impost sobre Construccions, Instal路lacions i Obres (ICIO) per a empreses que afavoreixin l'augment de l'ocupaci贸 a Terrassa".
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresi贸n
Posted on Thursday 16 May 2019 - 10:35:20 in Varios by Director