L´Idilic Festival conquereix la Costa Brava aconseguint Sold Out els dos dies del Festival

MELENDI, LA CASA AZUL, NENA DACONTE, LA LA LOVE YOU, DANI FERNÁNDEZ, DANNY OCEAN, ZZOILO, MARLENA, MALDITA NEREA, POLE., LEO RIZZI, MARLON, LA FIESTA BRESH I LES TEULES HAN FET GAUDIR A UN PUBLIC ENTREGAT

La primera edició de l'IDILIC FESTIVAL tanca amb els deures fets. Deu mil persones, en rotació de cinc mil per dia, han esgotat les entrades i han gaudit d'increïbles actuacions i una energia meravellosa en el recinte. Marlena, Maldita Nerea, Pole., Lalaloveyou, Melendi, La Casa Azul, Les Teules, Leo Rizzi, Zzoilo, Nena Daconte, Dani Fernández, Danny Ocean i la meravellosa festa BRESH, han fet vibrar al públic amb la seva música.

Els organitzadors del festival han expressat el seu més sincer agraïment a tot el públic per la complicitat que s'ha creat durant tot el festival, aconseguint un espai de diversió i entreteniment i amor per la música inoblidable.

El servei de llançadores ofert pel mateix festival des de Platja d'Aro ha estat tot un èxit que ha permès a molts assistents arribar de manera còmoda, segura i puntual.

Des de la direcció del festival es vol agrair a tots els implicats en l'organització, des del públic, col·laboradors, patrocinadors i institucions que han contribuït amb el seu treball a fer possible un esdeveniment musical de tan gran envergadura i que ha fet història en la Costa Brava. Com a mostra del seu compromís han anunciat una segona edició de l'IDILIC FESTIVAL en l'estiu del 2024 que promet ser encara més espectacular.

Ens veiem a l’IDILIC FESTIVAL 2024!!


Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 02 August 2023 - 16:11:21 in Varios by Director