Marcel Mauri titlla d’inadmissible l’escorcoll policial i adverteix que “la repressió no ens aturarà”

Òmnium convoca una concentració avui a les 18 h a la plaça de Sant Jaume de Barcelona i des d'Òmnium Terrassa s'anima als socis que s'hi sumin


El vicepresident d’Òmnium Cultural, Marcel Mauri, ha titllat d’inadmissible l’escorcoll policial de la seu de l’entitat i ha demanat que cessin les hostilitats cap a l’entitat. “Demanem que parin ja aquestes hostilitats contra una entitat com la nostra, contra bona part de la ciutadania de Catalunya, que pari aquesta repressió i que surtin els presos polític immediatament. N’estem farts!”, ha afirmat en declaracions a la premsa. Aquest és el segon escorcoll de la guàrdia civil a la seu d’Òmnium. “Si pretenen que nosaltres deixem de fer la nostra feina i deixem de pensar el que pensem, estan molt equivocats. Òmnium Cultural seguirem fent el mateix, de forma pacífica i democràtica, però la repressió no ens aturarà”, ha afirmat el vicepresident de l’entitat.

“No entenem com l’estat espanyol segueix amb aquesta voluntat d’intentar fer creure que una entitat com nosaltres ha comès algun tipus d’il·legalitat. No trobaran cap tipus de vinculació econòmica entre la Generalitat i Òmnium Cultural. Entre d’altres coses perquè Òmnium fa molts anys que es finança de forma privada”, ha conclòs Mauri.

L’entitat ha convocat una concentració a les 18 h a la plaça de Sant Jaume de Barcelona. Des de Terrassa s'anima als socis i simpatitzant a afegir-se a la concentració de Barcelona.

Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Wednesday 14 March 2018 - 19:52:09 in Varios by Director