Silvia Pérez Cruz & Marco Mezquida i Kook&The Gang al 20è Festival Mil·lenni

Concert Studio celebra els 20 anys del Festival Mil·lenni amb una magnífica programació que promet no deixar a ningú indiferent. Al cartell, que ja compta amb les actuacions de José González, Carlos Núñez, SAU30, Marta Reeves & The Vandellas, Maika Makovski, UB40, entre d'altres se li sumen dos concerts estelars: Silvia Pérez Cruz & Marco Mezquida i Kool &The Gang.

Kool&The Gang
19 de novembre al Gran Teatre del Liceu

Pocs grups encara en actiu poden lluir una fulla de serveis on la seva obra deixi constància de més de setanta milions de còpies venudes amb un total de vint-i-cinc temes al primer lloc de les llistes després de més de quaranta anys de consolidada trajectòria.

Un autèntic farcell de hits com Celebration, Get Down On It, Jungle Boogie, Joanna o Take My Heart es troben incrustades en les pistes de ball de tots els racons del planeta des de la dècada dels setanta fins a l’actualitat.

El funky comercial i addictiu d’aquesta formació nord-americana que van fundar els germans Bell (Ronald i Robert) l’any 1964 ha sabut mantenir-se al peu del canó en el transcòrrer dels anys amb una capacitat camaleònica extraordinària que segueix avui encara vigent.

No es té cada dia l’oportunitat de veure en directe una llegenda del pop amb la màgia intacte del ritme i el ball.


Silvia Pérez Cruz & Marco Mezquida
11 de desembre al Palau de la Música Catalana

“Cantant fluixet “My Funny Valentine” des de sota un piano de paret anys enrere a Gràcia mentre tu el tocaves (jo te la cantava en secret pensant que no m’escoltaves) va començar aquesta música nostra que fins avui ningú ha escoltat, les ganes de cantar-te. Fins ara no sabia que m’havies sentit, no sabia que sabies aquest secret. Sento que m’has esperat, que saps guardar molt bé un secret”.

Així descriu Sílvia Pérez Cruz el germen d’aquesta trobada amb el pianista Marco Mezquida que ara cristal·litza. Es fa realitat sense massa més premisses que l’admiració mútua i les ganes de tocar plegats, de sortir a “ballar”.

Ambdós artistes lideren diferents projectes propis i transiten múltiples sendes creatives que van més enllà de la música. I tots dos sentien que era el moment de posar en comú una d’aquestes recerques, un d’aquests camins. De manera totalment orgànica i sense més pretensió que la de descobrir-se a les cançons i xerrar a través d’elles d’un moment artístic i vital. Cançons pròpies, cançons populars, cançons d’altres... les cançons com a excusa per viatjar junts i gaudir del paisatge, de l’ara i l’aquí. Sense començament concret ni final estudiat.


Les entrades han sortit a la venda aquest matí a la web del Festival Mil·lenni.
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Friday 10 August 2018 - 14:10:47 in Varios by Director