Vetusta Morla exhaureix les entrades del concert a Barcelona en 24H i confirma un segon concert

Després de presentar un primer i sucós avanç en forma de single -Palmeras en la Mancha - MSDL-, Vetusta Morla ultima el llançament del seu nou treball MSDL- Canciones dentro de canciones.

La cançó s'estrena amb un vídeo que avança el projecte audiovisual amb el qual Vetusta Morla acompanya el seu pròxim àlbum. La idea d'el grup ha estat registrar en vídeo les sessions de gravació perquè el públic pugui veure, no només les interpretacions, sinó també les diferències entre els temes de Mismo Sitio, Distinto Lugar i les versions de el nou disc. Per això, van col·locar una càmera apuntant a cada un dels músics mentre gravaven les cançons. Sense cap il·luminació ni posada en escena. Gairebé a mode de registre de càmera de seguretat, fugint de la superproducció i l'artifici. La idea era permetre que l'espectador pogués colar-se en un espai íntim de la banda, gairebé com un voyeur que aconsegueix veure per un espiell els detalls d'una presa o un assaig.

La banda tornarà als escenaris espanyols, el 2020, amb una gira molt especial en què presentaran el seu pròxim àlbum. Per a aquest tour, estrenarà una nova escenografia en la qual el lloc, els músics i el públic estiguin integrats i siguin partícips d'un mateix espai. La gira arribarà a l'Auditori de l'Fòrum de Barcelona el 6 i 7 de març, en el marc del Guitar Bcn 2020.

NOU CONCERT
DISSABTE, 7 DE MARÇ
AUDITORI DEL FÒRUM_21h.

Entrades a la venda
dilluns, 23 de desembre, a les 17h.
a https://www.vetustamorla.com/gira
Twittear Crear PDF para esta noticiamodo impresión
Posted on Saturday 21 December 2019 - 16:33:10 in Varios by Director